Home

Perdormire
Спорт

ГОЛЕМА ПОБЕДА ЗА НАШИОТ СТРУМИЧАНЕЦ ЃОРЃИ И НЕГОВИОТ ТИМ!

Home

МАЛИЈЕ и Ѓорѓи извојуваа голема победа над Зираат со резултат од 3-1 во сетови. Како што напиша Ѓорѓи на неговиот фејсбук профил, ова е значајна победа за нив бидејќи играат за повисоко место во европската лига!