strumica denes logo
Ѓорѓи Трајков

декември 30, 2019

(СПОДЕЛУВАЈТЕ): НА ТРИГОДИШНИОТ СТРУМИЧАНЕЦ ЃОРЃИ МУ Е ПОТРЕБНА НАШАТА ПОМОШ ЗА ЛЕКУВАЊЕ!

Тригодишниот Ѓорѓи Трајков од Струмица е храбар борец и е

Види повеќе