strumica denes logo
Ѓорчев

јануари 26, 2019

БРАТОТ НА БОРИС ТРАЈКОВСКИ ЈАВНО ГО ПОДДРЖА КАНДИДАТОТ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА МАКЕДОНИЈА ВЛАТКО ЃОРЧЕВ!

}”>   Пратеникот и член на раководството на ВМРО-ДПМНЕ, Влатко

Види повеќе