strumica denes logo
ѓердан

септември 22, 2018

(ВИДЕО) КАКВА МАГИЈА-СТРУМИЧАНЕЦОТ ВАСИЛ ГАРВАНЛИЕВ СО НОВА МАЕСТРАЛНА ПЕСНА „ЃЕРДАН“

Нашиот сограѓанин Васил Гарванлиев кој ја испеа познатата „Марионка“ вчера

Види повеќе