strumica denes logo
гепек

мај 12, 2018

ВО СТРУМИЦА НА УЛИЦА: МАГАРЕ ЗАТВОРЕНО ВО ГЕПЕК НА АВТОМОБИЛ БЕЗ РЕГИСТАРСКИ ТАБЛИЦИ!

Читателите не престануваат да ни испраќаат фотографии на сите гледаме

Види повеќе