Home

Perdormire

Tag - генерација 2008

Спорт

Генерација 2008 година: Дечињата од „Академија Пандев“ со прво место се вратија од турнирот „75 години Гунди“

Генерацијата дечиња родени 2008 година со освоено прво место се враќа од турнирот „75 години Гунди“ кој се одржа во Самуилово – Бугарија. Покрај екипата...