strumica denes logo
Геле К

февруари 21, 2019

(ВИДЕО) ПОЗНАТИОТ РАПЕР ОД СТРУМИЦА ГЕЛЕ-К ПО 4 ГОДИНИ ПАУЗА СЕ ВРАТИ НА СЦЕНА СО НОВА ПЕСНА!

Песната која носи наслов „Мултиталент“ е враќањето на познатиот рапер

Види повеќе