(ВИДЕО) ПОЗНАТИОТ РАПЕР ОД СТРУМИЦА ГЕЛЕ-К ПО 4 ГОДИНИ ПАУЗА СЕ ВРАТИ НА СЦЕНА СО НОВА ПЕСНА!

февруари 21, 2019

Песната која носи наслов „Мултиталент“ е враќањето на познатиот рапер од Струмица Геле-К на музичката сцена откако реши да стави пауза. „Мултиталент“ доби исто така и свој видео запис, во продолжение погледнете го:

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ