Home

Perdormire

Tag - Гастро Куп

Култура

ТИМОТ НА РЕСТОРАН ШАЛОМ СО ДВА ЗЛАТНИ И ЕДЕН СРЕБРЕН МЕДАЛ СЕ ВРАТИ ОД ГАСТРО КУП СРБИЈА 2018 ГОЛД!

Тимот на Ресторан Шалом овие денови присуствуваше на познатиот Гастро-Куп Србија 2018 Голд. Како и секогаш каде и да се појават „Шаломци“ се враќаат со големи...