strumica denes logo
Галоски

април 17, 2019

ГАЛОСКИ-ЕДЕН ОД НАЈДОБРИТЕ ДИЏЕИ ВО ЈУГОИСТОЧНА ЕВРОПА ВО САБОТА ВО КЛУБ „ПЛАТИНУМ“

Именуван како едно од најбрзо растечките диџејски имиња од Југоисточна

Види повеќе