strumica denes logo
галебе мој тажен

март 18, 2019

(ВИДЕО) СО „ГАЛЕБЕ МОЈ ТАЖЕН“ НАШАТА ТАЛЕНТИРАНА И НЕЗАМЕНЛИВА СТРУМИЧАНКА ЛЕНЧЕ КУКИЌ, ПРОДОЛЖУВА ВО „НИКАД НИЈЕ КАСНО“

Со македонскиот евегрин „Галебе мој тажен“, нашата талентирана и незаменлива

Види повеќе