Perdormire

Tag - Фризерски салон

Ново во Градот

(ОТВАРАЊЕ) НОВО ВО СТРУМИЦА: ПО ОСУМ ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ, САЛОНОТ НА „GLAMOUR“ НА НОВА ЛОКАЦИЈА!

По осум години успешно работење и постоење, познатиот фризерско-козметички салон „GLAMOUR“ на нова локација во градот. Во моментот тие се наоѓаат на задната...