strumica denes logo
фотограф

октомври 17, 2018

„ОЈ СЛИКИ СЕ НА БУРЧО“ : Сеќавање за Борис Вета Бурчо – Струмички фотограф

Борис Вета Бурчо – Човекот поради кој и ден денес

Види повеќе

септември 2, 2018

(ВИДЕО) МОДНИОТ КРИТИЧАР СЕРГЕЈ ВАРОШЛИЈА ИСКОМЕНТИРА ИЗГЛЕД НА НАШ СТРУМИЧАНЕЦ ВО ЕМИСИЈА!

Познатиот македонски моден критичар Сергеј Варошлија во една од редовните

Види повеќе