strumica denes logo

(ВИДЕО) МОДНИОТ КРИТИЧАР СЕРГЕЈ ВАРОШЛИЈА ИСКОМЕНТИРА ИЗГЛЕД НА НАШ СТРУМИЧАНЕЦ ВО ЕМИСИЈА!

Автор:

Датум:

септември 2, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

септември 2, 2018

Категории:

Култура

Познатиот македонски моден критичар Сергеј Варошлија во една од редовните емисии „Студио Мода“ како дел од Студио 1 на 1TV, го искоментира и изгледот на нашиот струмички фотограф Борис Наков. Во продолжение погледнете го видеото од 09:02 минута па се до 11:03