Home

Perdormire

Tag - фото на месецот

Струмица

ФОТОГРАФИЈАТА НА ДВАЈЦАТА БРАЌА СТРУМИЧАНИ НИКОЛА И ЃОРЃИ ЃОРГИЕВИ КАКО ВО СОЛЗИ ЈА СЛАВАТ ПОБЕДАТА, ИЗБРАНА ЗА ФОТОГРАФИЈА НА МЕСЕЦОТ!

Фотографијата на браќата Никола и Ѓорѓи Ѓоргиеви, како во солзи ја прославуваат победата над Унгарија и премиерниот пласман на одбојкарската репрезентација на...