Home

Perdormire
Струмица

ФОТОГРАФИЈАТА НА ДВАЈЦАТА БРАЌА СТРУМИЧАНИ НИКОЛА И ЃОРЃИ ЃОРГИЕВИ КАКО ВО СОЛЗИ ЈА СЛАВАТ ПОБЕДАТА, ИЗБРАНА ЗА ФОТОГРАФИЈА НА МЕСЕЦОТ!

Home

Фотографијата на браќата Никола и Ѓорѓи Ѓоргиеви, како во солзи ја прославуваат победата над Унгарија и премиерниот пласман на одбојкарската репрезентација на Европското пррвенство 2019 е избрана за фотографија на месецот од Европската одбојкарска конфедерација.

„Најверојатно една од емотивно најсилните фотографии од квалификациите за ЕП 2019. Одбојкарите на Македонија веднаш по победата над Унгарија и премиерниот пласман на нивната земја на едно Европско првенство”, стои во коментарот под сликата.