strumica denes logo
ФИЗИЧКИ НАПАДНАТИ

февруари 20, 2019

ДВЕ СТРУМИЧАНКИ ПРИЈАВИЛЕ ДЕКА ВЧЕРА БИЛЕ ФИЗИЧКИ НАПАДНАТИ!

На 19.02.2019 година во 16:45 часот во Полициска станица Струмица

Види повеќе