Физички напади

март 16, 2019

ЗА ЧЕТИРИ ДЕНА ПРИЈАВЕНИ 5 ФИЗИЧКИ НАПАДИ ВО СТРУМИЧКО!

На 13.03.2019 во 17.00 часот во Полициската станица Струмица, Ѓ.И.(37)

Види повеќе

март 13, 2019

ПРИЈАВЕНИ ДВА ФИЗИЧКИ НАПАДИ ВЧЕРА ВО СТРУМИЦА!

На 12.03.2019 во 14.30 часот во Полициската станица Струмица, С.Ш.(30)

Види повеќе