strumica denes logo
ФИЗИЧКИ НАПАД

април 8, 2019

РАСТАТ ФИЗИЧКИТЕ НАПАДИ ВО СТРУМИЦА, ЗА ДВА ДЕНА ПРИЈАВЕНИ ПЕТ СЛУЧАИ!

На 07.04.2019 година во 03,30 часот во Полициска станица Струмица

Види повеќе