strumica denes logo
фирми

август 3, 2018

ЕВЕ ЈА ЛИСТАТА НА СТРУМИЧКИТЕ КОМПАНИИ НА КОИ ИМ БЕА ДОДЕЛЕНИ ПАРИ ОД ДРЖАВАТА

Владата им додели државна помош на 100 домашни претпријатија преку

Види повеќе