strumica denes logo
Филев

ноември 10, 2018

(ФОТО) „НЕСКРОТЛИВАТА ЕНЕРГИЈА“ на Александар Филев ги воодушеви струмичани!

Струмичани воодушевени од деветтата самостојна изложба на Академскиот сликар од

Види повеќе