strumica denes logo
Европа

ноември 5, 2018

(ВИДЕО) ВО СТРУМИЦА НА УЛИЦА: Коњ „уживаше“ во убавата прошетка низ струмичките улици

„Спремни сме за Европа, не чекаат со широко отворени врати.

Види повеќе