strumica denes logo
еуромакс

март 24, 2019

ЕУРОМАКС: ЖИТЕЛИТЕ НА БОСИЛОВО И НОВО СЕЛО ВО ПОВЕЌЕ НАВРАТИ ЈАВНО ПОКАЖАА ПОДДРШКА ЗА ПРОЕКТОТ!

Вклученост, навремено и точно информирање на сите засегнати страни за

Види повеќе

февруари 21, 2019

КРУМ ВЕЛКОВ: ДЕЛУМЕН ОДГОВОР (До „Еуромакс Рисорсис“ и „Колемишевски и партнери“

Фејсбук статус на Крум Велков: Во врска со барањето за

Види повеќе

декември 16, 2018

Информативна дебата за рудникот Иловица-Штука со поддршка од експертите и локалното население

Одговорното рударство е цврста и безбедна основа за остварување економски

Види повеќе

ноември 19, 2018

Еуромакс Ресоруцес: Поддршката за развој на проектот уште еднаш се потврди со значајното присуство на информативната средба

19.11.2018, Струмица – Компанијата Еуромакс Ресоруцес, концесионер на проектот Иловица

Види повеќе

ноември 10, 2018

ЕУРОМАКС РЕСОУРЦЕС: НЕ БЕВМЕ КОНТАКТИРАНИ ЗА ДЕНЕШНИОТ НАСТАН ВО СТРУМИЦА И НЕ СЕ ЗАЛАГАВМЕ ЗА НЕГОВО СПРЕЧУВАЊЕ!

Соопштение на Еуромакс Ресоурцес: Еуромакс Ресоурцес сака да истакне дека

Види повеќе

ноември 5, 2018

Еуромакс Ресоурцес:ПОВИК ЗА ПРОЈАВУВАЊЕ ИНТЕРЕС ОД ЛОКАЛНИ ДОБАВУВАЧИ И ПОДИЗВЕДУВАЧИ ЗА ИЗГРАДБА НА ПРОЕКТОТ ИЛОВИЦА – ШТУКА

  Компанијата „Еуромакс Ресоурцес“, концесионер за проектот Иловица – Штука

Види повеќе

октомври 20, 2018

КАПИТАЛ: ГУЛЕВ: ИЛОВИЦА-ШТУКА ЌЕ БИДЕ НАЈГОЛЕМАТА ГРИНФИЛД ИНВЕСТИЦИЈА ВО МАКЕДОНИЈА

KAPITAL.MK: Интервју со Никола Гулев, главен финансиски директор на Еуромакс

Види повеќе

октомври 12, 2018

Еуромакс Ресоурцес: Ќе градиме модерен и безбеден рудник што ќе обезбеди нови вработувања

„Иловица-Штука“ е и ќе биде модерен рудник на можности кој

Види повеќе