strumica denes logo
ЕЛЕФАНТ

ноември 3, 2018

(ФОТОГАЛЕРИЈА) БЕЗ СОМНЕНИЕ, НАЈДОБРОТО ТОПЛО ЧОКОЛАДО ВО СТРУМИЦА СЕ НАОЃА ВО ELEPHANT COFFEE SHOP!

Фото: Иван Каратанов Ако сте љубител на топлото чоколадо, а

Види повеќе