Home

Perdormire
Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА) БЕЗ СОМНЕНИЕ, НАЈДОБРОТО ТОПЛО ЧОКОЛАДО ВО СТРУМИЦА СЕ НАОЃА ВО ELEPHANT COFFEE SHOP!

Home

Фото: Иван Каратанов

Ако сте љубител на топлото чоколадо, а се’уште го барате совршениот вкус, тогаш ви го препорачуваме топлото чоколадо во ELEPHANT COFFEE SHOP. Топло чоколадо кое е направено со љубов и мерак. Уживајте во пријатен и топол амбиент во најстудените зимски денови, само во #coffeeshopelephant