Home

Perdormire

Tag - елеци

Култура

СВР СТРУМИЦА СО ОДЛИЧНА АКТИВНОСТ: СЕ ДЕЛЕА ФЛУОРОСЦЕНТНИ ЕЛЕЦИ НА ПЕШАЦИТЕ СЕ СО ЦЕЛ ДА БИДАТ ВИДЛИВИ!

Секторот за внатрешни работи преку Отсекот за превенција и ПС за БПС Струмица отпочна со превентивна активност наменета за пешаците насовена „БИДИ ВИДЛИВ„ во...