strumica denes logo
Екологија

јули 26, 2018

Струмички комуналец поставува контејнери со порака за поголема хигиена

Јавното претпријатие ,,Комуналец” од Струмица во соработка со општината почна

Види повеќе

март 30, 2018

МИТКО БОЈАЏИСКИ: ДА ГО УБИЕМЕ ИЛИ ДА ГО ОСАКАТИМЕ ВЕЉУШКИОТ ВЕТАР

ДА ГО УБИЕМЕ ИЛИ ДА ГО ОСАКАТИМЕ ВЕЉУШКИОТ ВЕТАР Со

Види повеќе