strumica denes logo
едно име имаме

јули 8, 2018

(ВИДЕО)„ ЕДНО ИМЕ ИМАМЕ“ ЕЧЕШЕ ОД СТРУМИЦА!

Со песната „Едно име имаме“  започна протестниот марш на ВМРО-ДПМНЕ

Види повеќе