strumica denes logo
ЕДИТА

април 17, 2019

„АВАТАРЦИ“ СПРЕМНИ ЗА ПОЛЕТУВАЊЕ: „БОИНГ 747“ И АТРАКТИВНАТА ЕДИТА ВО ПЕТОК ВО „АВАТАР“

Секогаш предизвикувала воздишки кога доаѓа во Струмица. Стана позната по

Види повеќе