strumica denes logo

„АВАТАРЦИ“ СПРЕМНИ ЗА ПОЛЕТУВАЊЕ: „БОИНГ 747“ И АТРАКТИВНАТА ЕДИТА ВО ПЕТОК ВО „АВАТАР“

Автор:

Датум:

април 17, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

април 17, 2019

Категории:

Култура

Секогаш предизвикувала воздишки кога доаѓа во Струмица. Стана позната по #Боинг747, а сега е актуелна со дуетската песна Блуд и неморал, која ја пее заедно со Ацо Пејович.

🅰️ватарци на наше огромно, а се надеваме и ваше задоволство, во #петок ни гостува популарната и атрактивна #Едита(екс фронтмен на Министарке)!

Зборови не трошиме повеќе! Дојдете и забавувајте се!

#резервации смс/вибер👇

📱Горан – 078/284-978

📱Кристина Тондева- 078/428-024

📱Боби Николов – 071/332-712

📱Ангела Узунова – ‭075/723-888‬

📱Славе Колевски – 071/287-777

📱Стефан – 078/366-755

📱Мартин Величковски – 072/528-746

Или на профилите на #facebook / #instagram кај менаџерите!

🅰️VATAR – THE PLACE TO BE!💚