Home

Perdormire

Tag - дупка

Хроника

ДВЕ НЕДЕЛИ СТОИ ТАКА, НИТУ НЕКОЈ ПРАШУВА НИТУ Е ПРЕЗЕМЕНО НЕШТО: РЕАКЦИЈА НА ЖИТЕЛИТЕ НА УЛИЦАТА „СВ.КИРИЛ И МЕТОДИЈ“

До нашата Редакција пристигнаа фотографии од наши чители кои ни објаснија дека веќе две недели на нивната улица, односно на улицата „СВ.КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ стои...