ДВЕ НЕДЕЛИ СТОИ ТАКА, НИТУ НЕКОЈ ПРАШУВА НИТУ Е ПРЕЗЕМЕНО НЕШТО: РЕАКЦИЈА НА ЖИТЕЛИТЕ НА УЛИЦАТА „СВ.КИРИЛ И МЕТОДИЈ“

август 24, 2018

До нашата Редакција пристигнаа фотографии од наши чители кои ни објаснија дека веќе две недели на нивната улица, односно на улицата „СВ.КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ стои оваа таканаречено „предупредување“ за сите возачи бидејќи дупката на самата улица која е и те како фреквентна за возила е навистина голема.

„Веќе две недели стои така, ниту некој од надлежните дошол да праша ниту пак да преземаат нешто. Ова е срам“ – вели еден од жителите.

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: