strumica denes logo
дружба

август 21, 2018

ДРУЖБА СИ Е ДРУЖБА, СЛУЖБА СИ Е СЛУЖБА: КОМБЕТО НА ЦРВЕНА ЈАБУКА „ПЛОМБИРАНО“ ВО СТРУМИЦА!

Како што добро знаеме, групата Црвена Јабука настапи на третата

Види повеќе