Home

Perdormire

Tag - др гиго

Струмица

(ФОТО) „БОНИТА“ му подари посебен стол со натпис „ДР.ГИГО“ на познатиот струмички стоматолог Гиго Граматиков

Познатиот пица ресторан во Струмица „Бонита“ освен што се познати по најдобрите пици и специјалитети знаат да бидат познати и по убавите изненадувања. Овојпат...