Home

Perdormire
Струмица

(ФОТО) „БОНИТА“ му подари посебен стол со натпис „ДР.ГИГО“ на познатиот струмички стоматолог Гиго Граматиков

Home

Познатиот пица ресторан во Струмица „Бонита“ освен што се познати по најдобрите пици и специјалитети знаат да бидат познати и по убавите изненадувања. Овојпат, тие на струмичкиот стоматолог Гиго Граматиков му подарија посебен стол со натпис „ДР.ГИГО“, бидејќи тој често ужива во нивниот амбиент и вкусната храна.

„НЕ ДЕКА НЕ СУМ ЗАСЛУЖИЛ, АМА НЕКOИ ГАЗДИ ЗНААТ ДА ВЛЕЗАТ У ИСТOРИЈАТА. БOБИ СЕ НАДМИНА СЕБЕ СИ! OШТЕ ДOЛГИ ГOДИНИ ДА СИ МИ ЖИВ И ЗДРАВ СO ТВOИТЕ НАЈМИЛИ И ДА И СЕ РАДУВАМЕ ЗАЕДНO НА БOНИТА“ – напиша тој на неговиот фејсбук профил.