strumica denes logo
донирање

ноември 1, 2018

ДА СПОДЕЛУВАМЕ СИТЕ: БРОЕВИТЕ ЗА ДОНАЦИИ ЗА НАШАТА НИНА ИЗЛЕГОА – ПРЕСКОКНЕТЕ ЕДНО КАФЕ И ДОНИРАЈТЕ!

Потребни сме и на нашата струмичанка Нина Димитревска од Струмица

Види повеќе

мај 16, 2018

ГЕСТ ЗА ПОЗДРАВ: ДЕНЕС МУ Е РОДЕНДЕН, НО НЕ ГО ПРОСЛАВИ ТУКУ ОДЛУЧИ ПАРИТЕ ДА ГИ ДОНИРА НА ИГОР ГЕЛЕНЧЕВ!

За разлика од стандардното славење на роденден, струмичанецот Христијан Николов

Види повеќе

април 23, 2018

Градоначалникот Јаневски присуствуваше на одбележувањето на Светскиот ден на книгата во библиотеката „Благој Јанков Мучето“

Градоначалникот Коста Јаневски, денеска, присуствуваше на одбележувањето на Светскиот ден

Види повеќе