strumica denes logo
Доне Чапарев

октомври 15, 2018

НА ДЕНЕШЕН ДЕН ВО СТРУМИЦА ПОЧИНА ГОЛЕМИОТ СТРУМИЧКИ ПИСАТЕЛ – ДОНЕ ЧАПАРЕВ

2000.- Во Струмица умрел Доне Чапарев, македонски писател. Автор е

Види повеќе