strumica denes logo
домати

јули 12, 2018

ДЕНЕШЕН: РЕВОЛТ НА ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ ВО СТРУМИЧКО: Цената на доматите за еден ден од 25 падна на 10 денари

Цената на земјоделските производи за еден ден драстично падна, поради

Види повеќе

јуни 28, 2018

Струмичките земјоделци реагираат: Задоцнета е субвенцијата, доматите останаа во нивите

Мерката за дополнителни субвенции од 4 денари за килограм домати

Види повеќе