strumica denes logo
дом

април 21, 2018

ПРЕТРЕСИ ВО СТРУМИЦА – ПОЛИЦИЈАТА ВЛЕЗЕ ВО ДОМОТ НА Г.М.

Секторот за внатрешни работи Струмица поднесе кривична пријава против Г.М.(55)

Види повеќе