strumica denes logo
Дом на Арм

ноември 23, 2018

Вечерва во Дом на АРМ-Струмица, трета форумска сесија

Во големата сала на домот на АРМ, вечерва, со почеток

Види повеќе

ноември 20, 2018

Се одржа првата сесија од Проектниот форум во Струмица!

Во големата сала на домот на АРМ, вчера, се одржа

Види повеќе