strumica denes logo
дочек

ноември 10, 2018

АНКЕТА НА МЕСЕЦОТ: ДАЛИ СТРУМИЧАНИ САКААТ ОРГАНИЗИРАН ДОЧЕК НА НОВАТА ГОДИНА НА ПЛОШТАДОТ?

Поминаа нешто повеќе од 11 години откако нема организиран дочек

Види повеќе