Home

Perdormire

Tag - Добрашинци

Проблем во Струмица

ПРОБЛЕМ ВО СТРУМИЦА: На депонијата во Добрашинци се огледуваат свињи кои подоцна завршуваат на трпезите – реакција на граѓани

Еден од поголемите проблеми во струмичко е токму депонијата во Добрашинци. Веќе повеќе пати објавуваме за неа, но овојпат во порака ни пристигна информација во...