strumica denes logo
ДО ТЕМЕЛ

април 9, 2018

СТРУМИЦА ДЕНЕС ВО ЖИВО ОД ПОЖАРОТ: САЛОН ЗА МЕБЕЛ ВО СТРУМИЦА ИЗГОРЕ ДО ТЕМЕЛ!

Пожар на влезот во индустриската зона на магистралниот пат Струмица-

Види повеќе