Home

Perdormire

Tag - ДИЗАЈНЕРКА

Култура

МЛАДАТА ДИЗАЈНЕРКА ОД СТРУМИЦА-ДАНИЦА СТОЈАНОВА, ЗА ПРВ ПАТ ЌЕ СЕ ПРЕТСТАВИ СО НЕЈЗИНИТЕ КОЛЕКЦИИ И ДОСТИГНУВАЊА!

Секоја дама е вистинска дама кога го избира вистинскиот стил како да се облече. Модата е битен фактор за жената… Младата дизајнерка Даница Стојанова ќе...