Home

Perdormire

Tag - Диверзија

Струмица

Чик Ване, Џоче и Пецко Иглесијас доаѓаат во Струмица: Sit Down Comedy „Училница” со познатиот Дејан Малзарков!

По успешните предавања во Гевгелија, на огромно барање на струмичани, популарниот гевгеличанец и стенд ап комичар Дејан Малзарков за прв пат го носи своето шоу...