strumica denes logo
димитровски

јуни 3, 2018

СТРУМИЧАНИ ЌЕ ДОЈДАТ ТУКА НА 7-МИ ЈУНИ

По одржани шест настани на шест различни локации низ Македонија,

Види повеќе