Home

Perdormire

Tag - Димитар Ѓорѓев

Струмица

ДИМИТАР ЃОРЃЕВ И ЗОРАН РИСТОВ-ПАТРИКОВ ЗАДОВОЛНИ ОД ПРОЕКТОТ „АГРОБИЗНИСОТ-ПАТОТ КОН РАЗВОЈОТ“

Задоволство и восхит од повеќедневниот мониторинг на директорот Димитар Ѓорѓев и проект менаџерот Зоран Ристов-Патриков од тоа како се имплементира проектот...