strumica denes logo
Дијаконика

декември 17, 2018

(СПОДЕЛУВАЈТЕ) ДИЈАКОНИЈА МАКЕДОНИЈА ПОДАРУВА АПАРАТ ЗА МЕРЕЊЕ ШЕЌЕР ВО КРВ НА СТРУМИЧАНИ!

Дијаконија Македонија подарува АПАРАТ ЗА МЕРЕЊЕ ШЕЌЕР ВО КРВ во

Види повеќе