Home

Perdormire

Tag - Дијаконија Македонија

Култура

ДАЛИ ЗНАЕВТЕ ДЕКА КУЈНАТА ДИЈАКОНИЈА-МАКЕДОНИЈА 17 ГОДИНИ ВО СТРУМИЦА ОБЕЗБЕДУВА ТОПОЛ ОБРОК НА ГРАЃАНИ ОД РАНЛИВА КАТЕГОРИЈА?

Кујната Дијаконија Македонија – Мис Стон Центар функционира веќе 17 години и секојдневно им се обезбедува топол оброк на голем број граѓани од ранливата...