Perdormire

Tag - диазепам

Култура

ШТО МИСЛИТЕ: Која е причината за прекумерната употреба на диазепам и лексилум во Струмица?

Напнатост, вознемиреност, нарушено спиење, страв, нервоза- сѐ поголем број граѓани имаат дијагностицирано депресија. Диазепам, лексилиум, хелекс-струмичани се...